Haluatko hyödyntää uusimpia teknologisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat virtuaalisen hoitoympäristön, jossa ihmiset, ympäristö ja järjestelmät ovat yhteydessä toisiinsa?              Haluatko olla osa muutosta, joka luo uusia toimintatapoja ja parantaa kilpailuetuasi terveysalalla?

Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Terveysteknologia on mahdollistanut potilaiden uudenlaiset hoitomuodot ja nopean diagnosoinnin.
Terveysteknologia on mahdollistanut potilaiden uudenlaiset hoitomuodot ja nopean diagnosoinnin.

Älykäs terveys pyrkii tarjoamaan potilaille parempaa ja tehokkaampaa hoitoa hyödyntämällä esimerkiksi älykkäitä antureita, mobiililaitteita, pilvipalveluita, tekoälyä, lohkoketjua ja muita digitaalisia innovaatioita. 

Terveystiedon hyödyntäminen avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Vuoteen 2030 mennessä Suomessa kehitetään teknologioita, jotka mahdollistavat kansalaisille faktatiedon tukeman hyvinvointipäätöksenteon automaattisten tekoälyalgoritmien avulla.

Älykkäät terveysratkaisut tarjoavat ihmisille parempaa hallintaa terveysdatastaan ja terveydentilastaan sekä helpompaa ja nopeampaa yhteydenottoa terveydenhuollon ammattilaisiin. Terveydenhuollon ammattilaisille älykkäät terveysratkaisut tarjoavat parempaa ja nopeampaa tietoa potilaan terveydentilasta, nopeampaa diagnoosia ja hoitoa, sekä tehokkaampaa ja kustannustehokkaampaa potilaiden seurantaa. 




Ihmislajin koti on luonto, ja suomalaisille metsä on erityisen läheinen osa sitä. Tutkitusti metsä on meille merkittävä hyvinvoinnin ja terveyden lähde. 


Älykkäät terveysratkaisut voivat edistää terveydenhuollon tasa-arvoa ja tehdä terveyspalveluista saavutettavampia kaikille. Ne voivat myös auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia ja edistämään terveellisiä elämäntapoja. Ota yhteyttä jos organisaatiossanne on tilaa moderneille ratkaisuille.


Strateginen johtaminen:

  • Kilpailuetu - Miten yritys voi saavuttaa alhaisemmat tuotantokustannukset tai tuotedifferointia kilpailijoihinsa nähden älykkään terveyden alalla?
  • Yritysstrategia ja portfolioteoria - Miten yritys voi hyödyntää modernin portfolioteorian tarjoamaa kehikkoa resurssien hallinnoinnissa niin, että annetulla riskitasolla odotettu tuotto on maksimoitu?
  • Ydinosaaminen - Miten yritys voi kehittää asiantuntemusta suhteellisen erinomaisilla alueilla ja eliminoida tai ulkoistaa loput sen liiketoiminnan aktiviteeteista?
  • Kokemuskäyrä - Miten yritys voi hyödyntää kokemuskäyrän osoittamaa ilmiötä, että kun tuotettu määrä kaksinkertaistuu, lisäarvokustannukset laskevat johdonmukaisella prosenttiosuudella?
  • Geneeriset kilpailustrategiat - Miten yritys voi keskittää strategiansa joko kustannusjohtajuuteen, fokukseen tai erilaistumiseen?

Taloudellisten ja liiketoiminnallisten riskien hallinta:

  • Teknologiariski - Miten yritys voi varmistaa, että sen käyttämät älykkäät terveysratkaisut ovat luotettavia, turvallisia, yhteensopivia ja päivitettyjä?
  • Tietosuojariski - Miten yritys voi suojata potilaiden ja asiakkaiden henkilötietoja ja terveystietoja luvattomalta käytöltä, väärinkäytöltä tai tietovuodoilta?
  • Sääntelyriski - Miten yritys voi noudattaa eri maiden ja alueiden lainsäädäntöä ja standardeja koskien älykkään terveyden tuotteita ja palveluita?
  • Markkinariski - Miten yritys voi vastata kilpailun kiristymiseen, asiakkaiden odotusten muutoksiin ja markkinoiden epävakaisuuteen älykkään terveyden alalla?
  • Innovaatioriski - Miten yritys voi kehittää uusia älykkäitä terveysratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja asiakaslähtöisiä?

Innovaatio ja muutos:

  • Digitaalinen terveys - Miten yritys voi hyödyntää digitaalisia teknologioita, kuten IoT:ta, big dataa, pilvipalveluita ja tekoälyä, parantamaan terveydenhuollon laatua, tehokkuutta ja saatavuutta?
  • Kuluttajakeskeisyys - Miten yritys voi vastata asiakkaiden kasvaviin odotuksiin ja tarpeisiin älykkään terveyden ratkaisuissa ja tarjota heille enemmän valinnanvaraa, osallistumista ja hallintaa?
  • Yhteistyö ja kumppanuus - Miten yritys voi luoda synergiaa ja lisäarvoa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa älykkään terveyden ekosysteemissä, kuten julkisen sektorin, yksityisen sektorin, akateemisen maailman ja kansalaisyhteiskunnan?
  • Kestävä kehitys - Miten yritys voi edistää ympäristön, talouden ja yhteiskunnan tasapainoa älykkään terveyden ratkaisuillaan ja ottaa huomioon ilmastonmuutoksen, resurssien niukkuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden haasteet?
  • Jatkuva oppiminen - Miten yritys voi luoda oppivan organisaation kulttuurin, joka kannustaa kokeiluun, virheiden tekemiseen, palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen sekä uusien taitojen ja osaamisen kehittämiseen?

Työterveys

Työterveyden suurimmat haasteet tällä hetkellä liittyvät työelämän nopeisiin muutoksiin ja työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Työ- ja toimintakyvyn parantaminen sekä työurien pidentäminen ovat keskeisiä tavoitteita tulevaisuuden työterveydessä. Työelämä ja työterveyspalvelut tulevat muuttumaan merkittävästi tulevaisuudessa teknologian ja yhteiskunnallisten muutosten myötä.

Teknologia muuttaa työterveyttä monin tavoin ja sen rooli kasvaa jatkuvasti. Teknologian avulla työterveys voi olla entistä ennakoivampaa, yksilöllisempää ja tehokkaampaa. Tekoäly voi tunnistaa ja ennustaa kuormittavia työvaiheita tai ajankohtia. Tämä mahdollistaa ennakoivien toimenpiteiden suunnittelun, kuten resurssien uudelleenjärjestelyn tai lisähenkilöstön palkkaamisen. Uusien työkalujen avulla työnantajat voivat luoda tasapainoisemman ja terveellisemmän työympäristön tekemällä tarvittavia muutoksia työolosuhteisiin parantaen työturvallisuutta.

Laadukkaan työterveyspalvelun avulla voidaan parantaa työssä jaksamista ja pidentää työuria.
Laadukkaan työterveyspalvelun avulla voidaan parantaa työssä jaksamista ja pidentää työuria.